تاريخ : یک شنبه 23 اسفند 1398برچسب:, | 23:43 | نویسنده : اعضای فعال کانون |

بسیج,هفته بسیج,نیروی مقاومت بسیج,نیروی مقاومت,5 آذر,بسیج مستضعفین,basij,ویژه نامه,ویژه نامه بسیج,بسیجی

« بسیج لشگر مخلص خداست كه دفتر تشكیل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نموده اند».

امام خمینی

پنجم آذر ماه سال روز تشكیل نهاد بسیج به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است و همین ایام بهانه ای شد تا بار دیگر نظری بیندازیم به نقش مسؤولیت های سنگین این نهاد كه محدوده آن را همه كسانی تشكیل می دهند كه دل در گرو تحقق اهداف و آرمان های بلند امام راحل(ره) و عملی شدن شعارهای نجات بخش انقلاب اسلامی دارند و در هر زمان با درك شرایط و موقعیت انقلاب و كشور از هیچ گونه خدمت و یاری رسانی به نظام و كشور دریغ نمی ورزند.



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 30 آبان 1395برچسب:بسیج , هفته بسیج, | 22:38 | نویسنده : اعضای فعال کانون |
تاريخ : چهار شنبه 2 ارديبهشت 1394برچسب:عکس ,تصویر,, | 15:36 | نویسنده : اعضای فعال کانون |


 بسیج مدرسه عشق و مكتب شاهدان و شهیدان گمنامی است كه پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند. (امام خمینی رحمة الله علیه)

این نیرو که با نام‌های سازمان بَسیج مستضعفین یا نیروی مقاومت بسیج هم شناخته می‌شود در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان روح الله خمینی(ره) تشکیل شد.

تاریخچه تشكیل بسیج: بسیج یك حركت اجتماعی است كه در هر جامعه ای با توجه به فرهنگ آن جامعه و به اشكال مختلفی در اثر شرایط خاص بوجود می آید . حتی در دوران صدر اسلام نیز به هنگام حمله كفار و منافقین علیه مسلمانان زمانی كه فرمان تشكیل نیروی مبارز علیه آنها داده می شود مسلمانان داوطلبانه در مساجد گردهم می آمدند تا توان خود را از نظر نیروی انسانی و تجهیزات نظامی برای مقابله با دشمنان اسلام بسیج كنند . امام خمینی (ره) در این رابطه چنین می فرمایند : 

 



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 آذر 1395برچسب:, | 21:13 | نویسنده : اعضای فعال کانون |

 13آبان رخداد 3 واقعه بزرگ در ایران آفتاب:

روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روزملی مبارزه با استکبارجهانی نام‌گذاری شده، یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.

تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، 13 آبان 1357 که روز دانش‌آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمی‌توان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر داده‌اند.

تبعید امام خمینی به ترکیه 13 آبان 1343

کاپیتولاسیون یا حق قضاوت کنسولی حقی است که به اتباع بیگانه داده می‌شود و آنها را ازشمول قوانین کشور مصون ومستثنی می‌کند؛ درواقع در صورت ارتکاب جرم در خاک کشور، دولت میزبان حق محاکمه آن مجرم را ندارد. کاپیتولاسیون ریشه در استعمار دارد و کشورهای استعمارگران این قانون را به کشورهای ضعیف تحت‌ سلطه تحمیل می‌کردند؛ کاپیتولاسیون درایران طی معاهده ترکمانچای برای اتباع روسیه به رسمیت شناخته شد و پس ازآن برخی کشورهای استعمارگر دیگر، این امتیاز نامشروع را بعلت ضعف حکومت های قاجاریه کسب کردند؛ اما، کاپیتولاسیون در سال 1306، تحت فشار افکار عمومی و فضای حاکم بر روابط بین‌الملل پس از جنگ اول جهانی لغو گردید. هنوز بیش از 3 دهه از الغای کاپیتولاسیون نمی‌گذشت که محمدرضا پهلوی احیاگر مجدد آن شد. کابینه اسدالله علم در سیزدهم مهر سال 1342، به دستور شاه، پیشنهاد آمریکا مبنی‌بر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی را به صورت یک لایحه قانونی در هیتت دولت تصویب کرد. چندی بعد این خبر به حضرت امام رسید و ایشان را به خروش و فریاد واداشت به طوری که در4 آبان 1343 ایشان طی نطقی تاریخی به رسوایی این اقدام ننگین پرداختند. فرازهایی از سخنرانی ایشان چنین بود: « ... دولت با کمال وقاحت از این امر ننگین طرفداری کرد، ملت ایران را از سگ‌های آمریکایی پست‌تر کردند. اگر چنانچه کسی یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، بازخواست از او می‌کنند؛‌ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد بازخواست می‌کنند و اگر چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، مرجع ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام ایران را زیر بگیرد، هیچ کس حق تعرض ندارد...». رژیم که در طول دو سالی که امام قیام کرده بودند، نتوانسته بود با هیچ شیوه‌ای، ایشان را آرام کند، تنها یک راه پیش پای خود می‌دید و آن تبعید امام بود. در شب 13 آبان 1343، صدها کماندو به همراه مزدوران ساواک به منزل امام در قم حمله‌ور شدند ایشان را دستگیر و به تهران منتقل کردند و سپس با یک هواپیمای نظامی ایشان را به ترکیه تبعید کردند. این سرآغار هجرتی بود که 14 سال بعد پیروزی انقلاب اسلامی را به بار آورد.

روز دانش‌آموز 13 آبان 1357: در حالی که انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره) به روزهای سرنوشت سازی نزدیک می‌شد همه اقشار مردم ایران از زن و مرد و پیر و جوان، سعی در ایفا کردن نقش تاریخی خود و عمل به تکلیف الهی داشتند. در این میان دانش‌آموزان و نوجوانان شور و حال دیگری داشتند. صبح روز 13 آبان 1357، دانش‌آموزان در حالی که مدارس را تعطیل کرده بودند، به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند تا صدای اعتراض خود را به گوش همگان برسانند. این جوانان پر شور و خداجو، گروه گروه، داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجویان و گروه‌های دیگری از مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع کردند. ساعت 11 صبح، مأموران،‌ ابتدا چند گلوله گاز اشک‌آور در میان این جمعیت خروشان پرتاب کردند؛ اما، اجتماع کنندگان در حالی که به سختی نفس می‌کشیدند، صدای خود را رساتر کرده و با فریاد الله‌اکبر، لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افکندند. در این هنگام تیراندازی آغاز شد و جوانان و نوجوانان بی‌گناه، یکی پس از دیگری، در خون خود غلتیدند. در این روز، 56 نفر شهید و صدها نفر مجروح شدند. حضرت امام(ره) در پیامی به همین مناسبت فرمودند: «... عزیزان من صبور باشید، که پیروزی نهایی نزدیک است و خدا با صابران است ... ایران امروز جایگاه آزادگان است... من از این راه دور، چشم امید به شما دوخته‌ام ... صدای آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی شما را به گوش جهانیان می‌رسانم.» به خاطر گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانش‌آموز، این روز در تاریخ انقلاب اسلامی به نام روز دانش‌آموز نام‌گذاری شده است.

تسخیر لانه جاسوسی ـ روز مبارزه با استکبار جهانی 13 آبان 1358

در ابتدای انقلاب و زمان حکومت دولت موقت با هدف وادار کردن آمریکا به استرداد شاه و اموال ملت ایران، دانشجویان تصمیم به اشغال سفارت آمریکا گرفتند. دانشجویان از دانشگاه‌های تهران، پلی‌تکنیک، صنعتی شریف، شهید بهشتی و ... گرد هم آمدند و طی یک راهپیمایی تا سفارت آمریکا از دیوارهای سفارت بالا رفته و علیرغم مقاومت محافظین و آمریکایی‌ها، سفارت را به تصرف کامل درآوردند. در هنگام تسخیر سفارت، آمریکایی‌ها به سرعت مشغول نابود کردن بسیاری از اسناد دخالت‌ها و تجاوزارت و غارت‌های خود شدند ولی پس از تسخیر سفارت به سرعت از نابودی باقی‌مانده اسناد جلوگیری شد و بعدها اسنادی که از لانه جاسوسی آمریکا به دست آمده بود چاپ شده و در اختیار همگان قرار گرفت. به محض انتشار این خبر، مردم بسیاری با خشم و انزجار مقابل لانه جاسوسی تجمع کرده و از حرکت دانشجویان حمایت کردند. امام خمینی‌(ره) نیز در پیامی این حرکت را انقلاب دوم و بزرگ‌تر از انقلاب اول نامیدند. این حرکت دانشجویان معترض، خشم آمریکایی‌ها را برانگیخت و آنها که ناتوان از درک ملتی استقلال‌طلب و آزادی‌خواه بودند، دست به اقداماتی بر ضد جمهوری اسلامی ایران زدند؛ از آن جمله فشار آوردن به مجامع بین‌المللی مانند سازمان ملل، سازمان کنفرانس اسلامی، شورای امنیت و ...، ایجاد جو منفی تبلیغاتی علیه دانشجویان مسلمان و برخی اقدامات دیگر از جمله آنهاست. اما پس از بی‌ثمر ماندن، آنها به اقدامات جدی‌تری روی آوردند؛ از جمله قطع کامل روابط سیاسی در 20 مهر 1359، حمله نظامی به ایران و تجاوز به خاک کشورمان که به شکست مفتضحانه آنها در صحرای طبس انجامید و نیز محاصره اقتصادی و بلوکه کردن دارای‌ها و اموال ایران و... که هیچ‌کدام تاکنون درعزم ملت ایران برای مقابله با ظلم و بی‌عدالتی جهانی ومنشا اصلی آن در جهان یعنی استکبار جهانی و آمریکا خللی وارد نکرده است.

و این‌گونه نام روز 13 آبان برای همیشه در تاریخ ایران ماندگار شد.

نویسنده : امام جماعت مسجد / نخعی



تاريخ : شنبه 11 آبان 1392برچسب:, | 21:57 | نویسنده : اعضای فعال کانون |

غبار روبی مزار شهدای شهر سلامی با حضور مسئولین شهر، خانواده شهدا و بسیجیان، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس انجام گردید.

 

 

 



تاريخ : پنج شنبه 4 مهر 1392برچسب:غبار روبی,دفاع مقدس, | 12:51 | نویسنده : اعضای فعال کانون |

پیامک هایی زیبا به مناسبت هفته ی دفاع مقدس:

به مناسبت هفته ی دفاع مقدس تعدادی پیامک زیباوتاثیر گزار برای این موضوع آماده کرده ایم، که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آیا می دانید دلیل اینکه شما الان با آرامش و امنیت کامل ، این متن را می خوانید از جان گذشتگی هزاران شهید است ؟ این ابر مردان را فراموش نکنیم .   

    کاش می شد بچه ها را جمع کرد 

                                   سنگر آن روزها را گرم کرد.

کاش می شد بار دیگر جبهه رفت

                                  جنگ عشقی کرد و تیری خورد و رفت                 

امام علی(ع): خداوند، شهدا را در قیامت باچنان جلال و نورانیتی وارد محشر می کند، که اگر انبیا سواره از مقابل آنان عبور کنند به "احترام شهیدان” پیاده شوند.               

خوشا آنان که جانان می شناسند

                                طریق عشق و ایمان می شناسند                            

بسی گفتیم و گفتند از شهیدان

                                      شهیدان را شهیدان می شناسند                             

منطق ما ؛ منطق امام حسین (ع) است , اگر دشمن این حقیقت را دریابد هرگز لحظه ای منتظر خستگی مانخواهد ماند . (شهید آوینی)                                                  

بار دیگر لاله ها از خاک روئیدن گرفت

                                      غنچه، پیراهن شکاف انداخت، خندیدن گرفت

نغمه داوود پر دادند مرغان چمن

                                      عطر گل در کوچه های شهرپیچیدن گرفت               

در مسلخ عشق جز نکو را نکشند 

                                      روبه صفتان زشت خو را نکشند

گر عاشق صادقی ز مردن نهراس

                                       مردار بود هر آنکه او را نکشند

باید بهشتی وار در راه خدا رفت

                                       اینگونه در راه حسین سر جدا رفت

باید چو چمران رفت تا اوج رهایی

                                        در باغ آتش سوختن همچون رجایی

ای شهیدان ، عشق مدیون شماست

                                         هرچه ما داریم از خون شماست 

ای شقایق ها و ای آلاله ها 

                                          دیدگانم دشت مفتون شماست

ای دوست به حنجر شهیدان صلوات

                                           بر قامت بی سر شهیدان صلوات

خدا می داند اگر پیام شهدا و حماسه های آن ها را به پشت جبهه منتقل نکنیم گنه کاریم

 

 



تاريخ : سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:هفته دفاع مقدس, | 22:55 | نویسنده : اعضای فعال کانون |
 
محل استقرار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای بعد از رهبری
کتاب «برای تاریخ می‌گویم» خاطرات محسن رفیق‌دوست از وقایع دهه اول انقلاب تا رحلت حضرت امام خمینی(ره) است.
بررسی سیره عملی امام خمینی نسبت به جنگ ایران و عراق
درهر حال،امام خمینی باتوجه به متجاوز بودند رژیم عراق،پذیرش صلح را منوط به پذیرفته شدن شروط ایران دانسته و هرگونه فشار بین المللی برای وادار کردن ایران به اتمام جنگ را بی اثر می دانستند.،اما در سالهای پایانی جنگ،شرایطی بر ایران و نظام بین المللی حاکم گشت که حضرت امام،علی رغم نظر اولیه خود،پس از مشورت با صاحبنظران سیاسی،نظامی و اقتصادی کشور و برای حفظ مصالح نظام،به پذیرش قطعنامه 598 شورایامنیت تن دادند و این موضوعی است که به تفصیل در قسمت بعدی نوشتار مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
شهید و شهادت در کلام حضرت روح الله
شهادت از جمله مفاهیم والایى است که ویژۀ قیامها و انقلابهاى مکتبى و الهى است. انقلاب ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده، بلکه با بهره‏گیرى از فرهنگ غنى و متعالى اسلام، شهادت را که مى‏رفت به دست فراموشى سپرده شود، روح و حیاتى تازه بخشید. به فرمودۀ حضرت امام خمینى(س) مقام شهادت، اوج بندگى و سیر و سلوک در عالم معناست و نهایت ایمان، همانا ایمان عاشقانه است شهادت ارثى است که از اولیا به ما مى‏رسد. شهید خورشیدى است که بر انقلاب پرتو مى‏افکند و شهادت چراغ هدایت ملتهاست. این ملت با عشق به شهادت، پیش رفت و
وزیر سابق از جنگ می گوید
گفت و گو با حسین مظفر در رابطه با ارزش های دفاع مقدس در ابتدای دوران وزارت محمدحسین مظفر بر آموزش و پرورش در صفحه اول یکی از نشریاتی که بر حفظ ارزش های دفاع مقدس تاکید داشت عکسی از ایشان منتشر شد و در زیر آن عکس جمله ای با این مضمون نوشته شد: آقای وزیر ارزش خون یاران گذشته ات را فراموش نکن. در آن عکس مظفر پیکر شهیدی را در بغل گرفته بود و می گریست. با محمدحسین مظفر وزیر سابق آموزش و پرورش و نماینده سابق مردم تهران، در مجلس درباره دفاع مقدس، ارزش ها و آرمان های آن و وضعیت کنونی این ارزش ها و آرم
جنگ تمام نشدنی جبهه حق و باطل از منظر امام خمینی
امام خمینی(ره): این محاصره اقتصادى را که خیلى از آن مى‏ ترسند، من یک هدیه ‏اى مى‏دانم براى کشور خودمان، براى اینکه محاصره اقتصادى معنایش این است که ما یَحْتاج ما را به ما نمى‏ دهند. وقتى که ما یحتاج را به ما ندادند، خودمان مى‏رویم دنبالش.
ایدئولوژی و رهنامه‌ حضرت امام (ره) در صدور انقلاب
در نظر حضرت امام انقلاب ایران ، انقلابی اسلامی است ومنحصر به ایران نیست ، چون که دین اسلام برای کل بشریت نازل شده است و از این رو یک نهضت اسلامی نیز نمی تواند خود را در داخل مرزهای خویش محدود و محصور کند .
سیرۀ مدیریتی حضرت امام خمینی(ره)
در استراتژی رهبری امام خمینی مؤلفۀ اساسی خدا محوری است. بدین معنا كه جهت كلی حركت امام در رهبری را خدا محوری تشكیل می‌دهد. از این‌رو بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران رهبر و مدیر فرزانه‌ای بودند كه حركت انقلابی خودشان را با فرهنگ خدا محوری آغاز، و در مسیر طولانی زندگی سیاسی، تلاش كردند كه از قدرتی مافوق قدرت‌های بشری مدد جویند؛
تعابیر امام پیرامون چمران؛ مردی برای تمام فصول
بی تردید این امر همزمان با نزدیك شدن به ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از اهمیت دوچندانی برخوردار است. نوك پیكان این فراز از پیام امام به سیاستمدارانیست كه برای رسیدن به قبای قدرت هر روز بیشتر از دیروز به آب و آتش زده و حتی از فرو رفتن مصنوعی در گل و لای هم به نام مردم و به كام قدرت دریغ نمی ورزند.
درايت امام(ره) نبود ، آزادگان کنار ما نبودند

آيت الله هاشمي رفسنجاني تاکيد کرد : خوشحالم که درايت‌هاي امام راحل قبل از رحلت، شرايطي را فراهم کرد که امروز آزادگان عزيز را در ميان خويش داريم .

امام خميني «ره»:اين يک امتحان الهي براي آزمايش ما و شما است

وقتي که امتحان مي شوند از امتحان درست درنمي آيند و چه اشخاصي که ادعا مي کنند که اگر براي ما صحنه جنگ پيش بيايد پيشقدميم و در وقت عمل از امتحان درست در نمي آيند. شما دزفوليها و اهوازيها و سوسنگرديها امتحان داديد و خوب از امتحان بيرون آمديد



تاريخ : شنبه 19 مرداد 1392برچسب:, | 13:56 | نویسنده : اعضای فعال کانون |
صفحه قبل 1 صفحه بعد